Belastingadviseur

Ben jij in staat om ijzersterke fiscale adviezen te geven aan onze klanten en hen te begeleiden bij uiteenlopende fiscale vraagstukken? We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om te kijken of jij deze rol bij Konings & Meeuwissen kan invullen.

Jouw functie
Je zult het vast met ons eens zijn dat een klant- en kwaliteitsgerichte instelling vanzelfsprekend zijn. Als fiscalist is het jouw taak om zelfstandig de goede relaties met onze klanten te onderhouden. Je bent betrokken bij de ondernemers waar je voor werkt en bent het persoonlijke aanspreekpunt, de specialist en de sparringpartner die doordachte en praktische adviezen geeft waar zij verder mee komen. Je kijkt niet alleen naar het heden, maar vooral naar de toekomst van onze klanten.

Concreet hou jij je bezig met...

• Gevraagd en ongevraagd adviseren van onze klanten om een optimale fiscale positie te realiseren;
• Het verzorgen van complexe aangiften en de terugkoppeling daarvan naar de ondernemers en je collega’s;
• Het begeleiden en ondersteunen van je collega’s;
• Het delen van jouw fiscale kennis met je collega’s door middel van het geven van cursussen en een actieve deelname aan ons vaktechnisch overleg.

Jij bent de specialist, maar bent ook niet bang om je collega’s om hulp of raad te vragen. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang van fiscale adviesopdrachten. Ook het realiseren van een optimaal resultaat voor de ondernemers waar je voor werkt en de klanttevredenheid valt onder jouw verantwoordelijkheden. Door goed te luisteren naar onze klanten en door te vragen signaleer je onder andere wanneer er meerdere specialisten moeten aansluiten, bijvoorbeeld onze accountants of organisatieadviseurs. Met jouw kennis en reeds opgedane werkervaring binnen de fiscale praktijk ben jij in staat om je in de ondernemer te verplaatsen en deze adequaat te bedienen. De ondernemers binnen jouw portfolio wil je voorzien van de beste oplossingen, zodat zij zich kunnen focussen op ondernemen.

Ben jij klaar om een bijdrage te leveren aan de verdere groei, kwaliteit en ontwikkeling van Konings & Meeuwissen? Solliciteer dan op deze vacature.

Wat vragen we van jou?
We vinden het van belang dat je in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoet:
• Een afgeronde HBO of WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
• Parate kennis omtrent de fiscale wet- en regelgeving;
• Goed in analyseren, plannen en organiseren;
• Goed in staat om de wet- en regelgeving te vertalen naar de taal die de ondernemer spreekt;
• Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je past binnen ons team en onze werkwijze en dus beschikt over de volgende persoonlijke kenmerken:
• Dienstverlenende, klantgerichte instelling;
• Ambitieus;
• Gericht op kwaliteit;
• Ondernemend;
• Commercieel vaardig.

Wat bieden wij jou?
• Een goede werksfeer en balans tussen werk en privé;
• Een professionele organisatie met veel expertise en kwaliteit;
• Een informeel en klantgericht team;
• Een sterk groeiende portefeuille met ondernemers die blij zijn met jou.

Als je bij Konings & Meeuwissen komt werken, ben je verzekerd van een uitdagende en afwisselende baan als (parttime/fulltime) belastingadviseur met uitzicht op een vast dienstverband.

Salaris en arbeidsvoorwaarden
Je werkt aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor mooie klanten. Je vervult een zelfstandige functie en ontvangt een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd en ervaring. Verder kun je deelnemen aan de pensioenregeling van Konings & Meeuwissen en bieden we je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ontwikkeling
Als RB kantoor bieden we je toegang tot opleidingen, cursussen en meetings van het RB. Je verbreedt jouw kennis en ervaring o.a. door het werken voor klanten binnen diverse sectoren. We bieden je daarnaast interne cursusprogramma’s aan, zodat je up-to-date blijft, maar ook het volgen van individuele opleidingstrajecten is mogelijk en wordt positief door ons gestimuleerd. We geven je de gelegenheid om door te groeien, want wij groeien en we willen dat jij het maximale uit jezelf en jouw carrière kunt halen. Jij bent tenslotte degene die zal bijdragen aan ons team en onze dienstverlening richting klanten.

Arbeidstijd
De arbeidstijd is bespreekbaar en ligt binnen een marge van 24 - 40 uur per week.

Past deze uitdaging bij jou?
Heb je interesse in deze functie en herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Stuur dan jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en een compleet cv, naar m.kerkhoff@konings-meeuwissen.nl. Mocht je nog vragen hebben over deze functie, dan kun je ook even telefonisch contact opnemen met Marieke Kerkhoff via 024 - 696 28 89.

Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die wel binnen het profiel past? Schroom dan niet om deze vacature door te sturen, of tip ons even.

Bedrijfsprofiel
Konings & Meeuwissen levert ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf een totaalpakket van financiële diensten. We zijn deskundig en ervaren op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie inclusief arbeidsrechtelijke ondersteuning, pensioenadvies, bedrijfsverzekeringen, organisatieadvies, bedrijfsovernames en financieringen. We bieden een totaalpakket, zodat onze klanten het gemak hebben van één betrouwbare partner die ervoor zorgt dat zij kunnen focussen op ondernemen.

Met een team van bijna 100 collega’s verdeeld over drie vestigingen bieden we waardevolle adviezen, denken we mee over de bedrijfsvoering en bieden we praktische oplossingen. We zijn gevestigd in Nijmegen, Beuningen en Oss. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als professioneel, informeel en dienstverlenend.

Terug naar het overzicht