Assistent accountant

Krijg jij energie van het zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften en administraties voor klanten? Onze koffie (of thee) staat klaar om het gesprek met jou aan te gaan.

Jouw functie

Als assistent accountant ondersteun je jouw collega's, begeleid je de junior assistent accountants en denk je mee over verbeterpunten en aanbevelingen voor de optimalisatie van de administratie van onze klanten. Jij bent degene die voor de klant belangrijke actuele ontwikkelingen signaleert en probeert in te springen op veranderingen. Dit vertaal je naar een passend advies. Voor jouw klanten ben je een belangrijk aanspreekpunt. Je onderhoudt het contact, je handelt vragen van klanten zelfstandig af en signaleert adviespunten die je doorgeeft aan de relatiemanager.

Wil jij bijdragen aan de verdere groei, kwaliteit en ontwikkeling van Konings & Meeuwissen? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Wat vragen we van jou?

Het is in ieder geval belangrijk dat je voldoet aan de volgende voorwaarden:

• HBO/WO opleiding afgerond richting Accountancy of Bedrijfseconomie;
• Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften;
• Kennis van de software van Caseware en AFAS is een pré.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je past binnen ons team en onze werkwijze en dus beschikt over de volgende persoonlijke kenmerken:

• Dienstverlenende instelling;
• Initiatiefrijk en flexibel;
• Gericht op kwaliteit;
• Communicatief en commercieel vaardig;
• Proactief.

Wat bieden wij jou?

• Een goede werksfeer en balans tussen werk en privé;
• Een professionele organisatie met veel expertise en kwaliteit;
• Een informeel en klantgericht team.

Als je bij Konings & Meeuwissen komt werken, ben je verzekerd van een uitdagende en afwisselende baan als (parttime/fulltime) assistent accountant met uitzicht op een vast dienstverband.

Salaris en arbeidsvoorwaarden
Je werkt aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor mooie klanten. Je vervult een zelfstandige functie en ontvangt een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd en ervaring. Verder kun je deelnemen aan de pensioenregeling van Konings & Meeuwissen en bieden we je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ontwikkeling
Je verbreedt jouw kennis en ervaring o.a. door het werken voor klanten binnen diverse sectoren. We bieden je interne cursusprogramma’s aan, zodat je up-to-date blijft, maar ook het volgen van individuele opleidingstrajecten is mogelijk en wordt positief door ons gestimuleerd. We geven je de gelegenheid om door te groeien, want wij groeien en we willen dat jij het maximale uit jezelf en jouw carrière kunt halen. Jij bent tenslotte degene die zal bijdragen aan ons team en onze dienstverlening richting klanten.

Arbeidstijd
De arbeidstijd is bespreekbaar en ligt binnen een marge van 24 - 40 uur per week.

Past deze uitdaging bij jou?

Heb je interesse in deze functie en herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Stuur dan jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en een compleet cv, naar m.kerkhoff@konings-meeuwissen.nl. Mocht je nog vragen hebben over deze functie, dan kun je ook even telefonisch contact opnemen met Marieke Kerkhoff via 024 - 696 28 89. 

Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die wel binnen het profiel past? Schroom dan niet om deze vacature door te sturen, of tip ons even.

Bedrijfsprofiel

Konings & Meeuwissen levert ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf een totaalpakket van financiële diensten. We zijn deskundig en ervaren op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie inclusief arbeidsrechtelijke ondersteuning, pensioenadvies, bedrijfsverzekeringen, organisatieadvies, bedrijfsovernames en financieringen. We bieden een totaalpakket, zodat onze klanten het gemak hebben van één betrouwbare partner die ervoor zorgt dat zij kunnen focussen op ondernemen.

Met een team van bijna 100 collega’s verdeeld over drie vestigingen bieden we waardevolle adviezen, denken we mee over de bedrijfsvoering en bieden we praktische oplossingen. We zijn gevestigd in Nijmegen, Beuningen en Oss. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als professioneel, informeel en dienstverlenend.

Terug naar het overzicht