Accountant AA

Zet jij je graag in voor het ondersteunen van succesvol ondernemerschap en de ontwikkeling van ondernemingen? Woon je in één van de regio’s Nijmegen, Arnhem of Oss? Dan is deze vacature zeker iets voor jou.

Jouw functie

Je bent een vertrouwenspersoon voor de ondernemers die wij bedienen. Belangrijk is daarom dat je communicatief vaardig bent en kennis hebt van zaken: jij bent de financieel specialist. Als accountant draag je actief bij aan de groei van ons klantportfolio. Je besteedt jouw tijd graag aan het proactief invullen van klantbehoeften en je kunt goed schakelen tussen je collega’s en de ondernemers die je bedient. Je levert een positieve bijdrage aan ons team en je weet op een goede manier gebruik te maken van de kwaliteiten van je collega’s.


Concreet hou jij je bezig met…

• Samenstel- en reviewwerkzaamheden;
• Signaleren van verbetermogelijkheden bij de ondernemers die wij bedienen;
• Actief ondersteunen en adviseren van ondernemers in de bedrijfsvoering;
• Bespreken van de jaarrekening en tussentijdse cijfers;
• Uitgaande correspondentie, waaronder jaarrekeningen en fiscale aangiften, hiervoor ben je vaktechnisch eindverantwoordelijk;
• Nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied;
• Beheren van relaties binnen bestaande netwerken, maar je bent ook in staat deze uit te bouwen.

Wil jij bijdragen aan de verdere groei, kwaliteit en ontwikkeling van Konings & Meeuwissen? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Wat vragen we van jou?

Het is in ieder geval belangrijk dat je voldoet aan de volgende voorwaarden:

• AA-opleiding afgerond aangevuld met een (afgeronde) praktijkopleiding;
• Ervaring in een soortgelijke functie;
• Een duidelijke visie op de accountancybranche.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat je past binnen ons team en onze werkwijze en dus beschikt over de volgende persoonlijke kenmerken:
• Dienstverlenende instelling;
• Gericht op kwaliteit;
• Communicatief en commercieel vaardig;
• Proactief.

Wat bieden wij jou?

• Een goede werksfeer en balans tussen werk en privé;
• Een professionele organisatie met veel expertise en kwaliteit;
• Een informeel en klantgericht team.

Als je bij Konings & Meeuwissen komt werken, ben je verzekerd van een uitdagende en afwisselende baan als (parttime/fulltime) accountant AA met uitzicht op een vast dienstverband.

Salaris en arbeidsvoorwaarden
Je werkt aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor mooie klanten. Je vervult een zelfstandige functie en ontvangt een marktconform salaris dat afhankelijk is van leeftijd en ervaring. Verder kun je deelnemen aan de pensioenregeling van Konings & Meeuwissen en bieden we je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ontwikkeling
Je verbreedt jouw kennis en ervaring o.a. door het werken voor klanten binnen diverse sectoren. We bieden je interne cursusprogramma’s aan, zodat je up-to-date blijft, maar ook het volgen van individuele opleidingstrajecten is mogelijk en wordt positief door ons gestimuleerd. We geven je de gelegenheid om door te groeien, want wij groeien en we willen dat jij het maximale uit jezelf en jouw carrière kunt halen. Jij bent tenslotte degene die zal bijdragen aan ons team en onze dienstverlening richting klanten.

Arbeidstijd
De arbeidstijd is bespreekbaar en ligt binnen een marge van 24 - 40 uur per week.

Past deze uitdaging bij jou?

Heb je interesse in deze functie en herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Stuur dan jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en een compleet cv, naar m.kerkhoff@konings-meeuwissen.nl. Mocht je nog vragen hebben over deze functie, dan kun je ook even telefonisch contact opnemen met Marieke Kerkhoff via 024 - 696 28 89.

Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die wel binnen het profiel past? Schroom dan niet om deze vacature door te sturen, of tip ons even.

Bedrijfsprofiel

Konings & Meeuwissen levert ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf een totaalpakket van financiële diensten. We zijn deskundig en ervaren op het gebied van accountancy, belastingadvies, salarisadministratie inclusief arbeidsrechtelijke ondersteuning, pensioenadvies, bedrijfsverzekeringen, organisatieadvies, bedrijfsovernames en financieringen. We bieden een totaalpakket, zodat onze klanten het gemak hebben van één betrouwbare partner die ervoor zorgt dat zij kunnen focussen op ondernemen. Met een team van bijna 100 collega’s verdeeld over drie vestigingen bieden we waardevolle adviezen, denken we mee over de bedrijfsvoering en bieden we praktische oplossingen. We zijn gevestigd in Nijmegen, Beuningen en Oss. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als professioneel, informeel en dienstverlenend.

Terug naar het overzicht