In de media

U treft ons regelmatig aan in de media met ontwikkeling over onze organisatie of over ons vakgebied. U kunt de nieuwsberichten op onze website lezen. Indien u dit wenst kunnen wij u een bericht per email sturen wanneer er nieuwe berichten beschikbaar zijn (contactformulier).

 • 05-03-2018 Credion Nijmegen - Nijmegen Business
  "Financiering nodig? De beste deal krijg je bij Credion Nijmegen!" In de nieuwe uitgave van Nijmegen Business praten wij u in één keer bij over het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering.
 • 22-09-2017 Loonkosten verlagen? Het is mogelijk!
  Vanaf 2018 worden de mogelijkheden voor het verkrijgen van subsidies uitgebreid. Ondernemers kunnen daardoor in veel gevallen korten op hun loonkosten. Organisatieadviseur Pim Hovens legt uit hoe dat zit.
 • 31-07-2017 Ondernemer aan het woord: SDB Vitrinebouw
  Eric van de Vliet, eigenaar van SDB Vitrinebouw B.V., is zeer te spreken over zijn samenwerking met Konings & Meeuwissen. Hier zijn we uiteraard trots op, dus daar gaan we graag dieper op in.
 • 31-07-2017 Ondernemer aan het woord: Peters Koelwagens
  Ton Peters kan zich volledig focussen op ondernemen. Overzicht en inzicht hebben hier onder andere aan bijgedragen.
 • 15-12-2016 Vennoot Raymond Cobussen aan het woord
  Raymond Cobussen over twee van zijn passies: de mooie combinatie tussen ondernemen binnen Konings & Meeuwissen en het onderwijzen bij Markus Verbeek Praehep. Lees hier het artikel.
 • 14-12-2016 Maak kennis met onze financiële specialisten
  Het doel schoonhouden en de kansen benutten, dat doen wij voor ondernemers. Saai? Absoluut niet, want met diverse tactieken, veel ervaring en een goede samenwerking zorgen we ervoor dat de ondernemer zich kan focussen op ondernemen. Zowel in Bedrijvig Oss als Bedrijvig Uden stelden onze specialisten zichzelf aan u voor.
 • 29-09-2016 Ondernemers moeten zich op hun core business ku...
  Als ondernemer moet u zich kunnen focussen op ondernemen, dat beseffen wij ons maar al te goed. Met een totaalpakket aan financiële diensten, die worden aangeboden door onze specialisten, bieden wij u de mogelijkheid om te doen waar u goed in bent. Zo doen wij dat zelf uiteraard ook. Robert de Bekker en Antwan van den Broek van ons kantoor in Oss vertellen hier graag meer over in het artikel in Bedrijvig Oss.
 • 13-04-2015 Persbericht
  Waalboss en Konings & Meeuwissen gaan samen de toekomst in
 • 28-05-2014 Financiële puzzels
  Kent u het gevoel? Als kind druk bezig met een puzzel van 1.000 stukjes en dan blijken er aan het eind enkele stukjes zoek. Puzzel incompleet, grote teleurstelling. In feite zit de financiële dienstverlening en advieswereld vergelijkbaar in elkaar. Het is een puzzel, waarvan alle stukjes moeten passen om een compleet beeld te krijgen. Twan Konings en Harm Kersten leggen uit hoe dat binnen Konings & Meeuwissen werkt.
 • 01-04-2014 KNNS en Konings & Meeuwissen over maximale ontz...
  Wat wil de moderne ondernemer? Controle over zijn core business, op elk moment op elke plek inzicht in alle kerncijfers. Randzaken zijn natuurlijk wel belangrijk, ze ondersteunen namelijk het primaire proces, maar daar wil hij vooral geen zorgen over hebben. Hij wil ontzorgt worden, de focus richten op waar het in zijn bedrijf echt om gaat, de rest moet gewoon werken. KNNS en Konings & Meeuwissen hebben daar hun businessmodel op aangepast. En dat gaat werken. Jean-Louis van Aerle en Harm Kersten vertellen hoe.
 • 18-01-2014 Accountant in assurantiën
  Het gebeurt nog maar mondjesmaat, maar een enkele Nederlandse accountant heeft ook verzekeringen aan zijn dienstverlening toegevoegd. Konings & Meeuwissen, die vanuit het Nijmeegse recent een Arnhemse vestiging hebben geopend, volgen deze trend eveneens.
 • 01-01-2014 Harm Kersten over zijn passie voor hardlopen
 • 01-11-2013 Konings & Meeuwissen start met verzekeringsadvies
  ‘De markt vraagt om transparantie’ De samenwerking tussen Konings & Meeuwissen en MANNA is vanaf de start van het hotel-restaurant heel nauw. Twan Konings: “Sander en Aïda Hendrix tekenden in hun businessplan heel nauwgezet de contouren van hun concept uit. Gedegen en innovatief, maar het was uiteindelijk niet meer dan een startpunt. Zij hebben in de loop der tijd hun uitgangspunten verder door ontwikkeld tot de formule die inmiddels staat als een huis, wij zorgen voor de financiële, fiscale en sinds kort ook de verzekeringsadviezen. Op die manier fungeren we als echte sparringpartners.”
 • 01-12-2011 Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze
  Per dag meldt zich in Nederland één op elke vijfentwintig medewerkers ziek. Dat leidt jaarlijks tot zo’n 45 miljoen ziektedagen. In slechts één op de vijf gevallen is ziekte niet echt de reden van verzuim, veel vaker ligt die reden dus ergens anders. Dat lijkt dus genoeg reden voor elke ondernemer om het onderwerp serieus te nemen. Misschien is het daarom beter om niet te praten over ziekte, want dat is de subjectieve beleving van iemands welbevinden, maar te praten over inzetbaarheid, over lekker in je vel zitten en dan geen reden hebben om je ziek te melden.
 • 01-07-2011 Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingad...
  Met ingang van het seizoen 2011-2012 is Konings & Meeuwissen voor minimaal 3 seizoenen “De accountant van N.E.C.” De accountants- en belastingadviesorganisatie was al vele jaren actief als sponsor van N.E.C. Maar nu wordt de samenwerking nog verder geïntensiveerd en uitgebreid. Naast dat Konings & Meeuwissen de nieuwe accountant van N.E.C. is, zijn zij ook Official Partner van de club. Dit zal betekenen dat u de naam Konings & Meeuwissen nog veel zal tegenkomen in het Goffertstadion.
 • 01-05-2011 Succesvol lokaal concept tegen de trend in
  De accountancymarkt is sterk in beweging. De omzet daalt en organisaties richten zich steeds meer op centralisatie. Regionale kantoren verdwijnen. Dat ligt echter anders voor Konings & Meeuwissen, accountants en belastingadviseurs. Zij groeiden opnieuw sneller dan verwacht dankzij hun sterk onderscheidende formule. Twan Konings: ‘We beschikken na een decennium over 8 regionale kantoren en ruim 80 medewerkers. Wat ons succes verklaart? De sterk persoonlijke benadering én precies weten wat speelt in je regio spreekt ondernemers aan. In 2020 verwachten we een groei naar 120 tot 150 FTE.
 • 22-04-2011 Konings & Meeuwissen opnieuw shirtsponsor N.E.C.
  N.E.C. start zondag voor de tweede opeenvolgende uitwedstrijd met de naam van Konings & Meeuwissen op het shirt. Met het mooie resultaat van de vorige uitwedstrijd tegen VVV in het achterhoofd start N.E.C. de wedstrijd tegen FC Groningen met veel vertrouwen.
 • 08-04-2011 Konings & Meeuwissen rugsponsor N.E.C. bij weds...
  NEC start morgen de uitwedstrijd tegen VVV met een nieuwe naam achterop het shirt; Konings & Meeuwissen, accountants en belastingadviseurs. N.E.C. is zeer verheugd met deze toenadering van dé accountant in de regio Nijmegen.
 • 01-02-2011 Konings & Meeuwissen versterkt adviesfunctie in...
  De verhouding advies ten opzichte van uitvoering was al hoog. Maar met de komst van de ervaren accountant Peter Rossen en mr. Johan Wagener FB heeft Konings & Meeuwissen, accountants en belastingadviseurs er weer twee doorgewinterde seniors bij. De voormalig (mede)eigenaren van accountantskantoor Hulsman & Rossen leveren veel kennis van financiële en belastingtechnische aspecten, onder andere bij bedrijfsovernames. Hun drijfveer om zich aan te sluiten bij Konings & Meeuwissen? “Wij wilden weer écht midden in de praktijk van de ondernemer staan: veel persoonlijk contact, zijn bedrijfsvoering doorlichten én vooral financieel aantrekkelijke oplossingen bieden.”
 • 01-01-2011 Samenwerking K & M, Wagener en Rossen
  Samenwerking Konings & Meeuwissen, accountants en belastingadviseurs en voormalig eigenaren van Hulsman & Rossen.
 • 20-11-2010 Konings & Meeuwissen bewijst de persoonlijke touch
  accountancy en belastingen. Een afstandelijke business? Bepaald niet want in de praktijk blijkt deze discipline puur mensenwerk. Natuurlijk moet een ondernemer voor alle facetten van zijn bedrijfsvoering bij zijn adviseur terecht kunnen. Natuurlijk wil de ondernemer professioneel advies op maat. Maar de ondernemers Tom Lenting van Zember Payrolling en Jordy Baumann van het Wijnfort ontlenen een deel van hun succes aan een heel ander aspect. “Gevoel en vertrouwen vormen het belangrijkste fundament. Nog meer dan de sterke adviesfunctie helpt de persoonlijke touch van Konings & Meeuwissen bij het realiseren van onze ambities.”
 • 01-11-2010 Konings & Meeuwissen, dé accountant in de regi...
  Spiegelende gebouwen met strakke pakken en dito declaraties zijn er genoeg. Maar waar is nu de accountant die echt náást je staat? Die net als jij ondernemer is? Die gewoon tussen alle andere ondernemers zit, waar je gewoon nog zonder afspraak even binnen kunt lopen?
 • 16-10-2010 Een flexibel strategisch klankbord voor onderne...
  ze zijn als één van de grootste kantoren in de regio toch relatief onbekend in de markt. Het succes is echter groot. Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs beschikt na een decennium over 8 kantoren en 80 medewerkers. Wat spreekt ondernemers zo in ze aan? De ideale combinatie van de flexibiliteit van kleine kantoren én de expertise van een grote organisatie. De aanpak is sterk persoonlijk en proactief. Hun focus ligt op advisering en grote maatschappelijke betrokkenheid. Ideaal voor ondernemers die een ‘warm’ strategisch klankbord willen inzetten voor meer resultaat én nieuwe marktkansen.
 • 01-06-2010 Konings & Meeuwissen introduceert MKBduurzaam i...
  Waarom duurzaam ondernemen? 2010 is een belangrijk jaar voor u als ondernemer voor wat betreft duurzaamheid. Vanaf 1 januari 2010 moet de rijksoverheid voor 100% duurzaam inkopen. Voor lagere overheden is dit 50% tot 75%. Bij de inkoop zullen duurzaamheidcriteria gehanteerd worden.
 • 02-05-2010 Duurzaam ondernemen als must
  Het begint dit jaar met de rijksoverheid, die zichzelf vanaf dit jaar de verplichting oplegt om 100% duurzaam in te kopen, lagere overheden, banken, verzekeraars en het bedrijfsleven zullen zeker volgen. Duurzaamheid wordt dus een belangrijk criterium, ook voor het MKB. Konings & Meeuwissen heeft die boodschap begrepen. Het accountantskantoor heeft zich daarom recentelijk aangesloten bij MKBduurzaam en met Caspar Oonk een eigen consultant aangesteld die ondernemers met raad en daad kan bijstaan. Een gesprek met hem en Twan Konings (Konings & Meeuwissen), Jan Rijken en Wouter Bink (Zwart Mul Groep).